عضو هیئت رئیسه انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: بهتر است با بهروزرسانی شبکهها و به کارگیری نیروهای متخصص با حملات دائمی سایبری مقابله کنیم.
به گزارش رستاپاد سید بهادر احرامیان در ارتباط با حمله سایبری اخیر اظهار داشت: حملات سایبری به دو شرکت فولاد مبارکه و فولاد خوزستان که دو شرکت بزرگ تولید فولاد در کشور ما محسوب میشوند، به منظور اختلال در تولید انجام میشود و نوعی رویارویی با کشور به حساب میآید کما آن که پیش از این، در صنایع دیگر کشور هم چنین مسائلی رخ داده بود.
وی با بیان اینکه فولاد مبارکه و خوزستان، دو شرکت بسیار مهم در اقتصاد ایران است، افزود: حملات سایبری، مقولهای توقفناپذیر هستند که با ادامه داشتن رقابت و تقابل با دیگر نقاط جهان همچنان جریان خواهند داشت و صنایع به خصوص شرکتهای فولادی باید برای جلوگیری از این حملات شبکههای خود را قویتر و با بهروزرسانی کردن اطلاعات و تقویت بخش رایانهای خود با این حملات مقابله کنند.
عضو هیئت رئیسه انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران عنوان کرد: شرکت فولاد مبارکه که سیستمهای بهروزرسانی شده بیشتری دارد و از متخصصان زیادی بهره میبرد و در دفع این حمله سایبری موفقتر عمل کرده است.
احرامیان درباره وضعیت بهروزرسانی و آمادگی صنایع فولادی کشور در برابر حملات سایبری تصریح کرد: با وجود تحریمها و موانعی که برای فعالیتها در کشور وجود دارد، نمیتوان انتظار داشت که به طور کامل در هر صنعتی بهروز پیش برویم و با فاصلهای از دیگر نقاط جهان فعالیتهای خود را پیش میبریم و علت اصلی اینکه صنایع اقصی نقاط جهان در دفع حملات سایبری موفق هستند، همین بهروزرسانی تجهیزات و نرمافزارهای کاربردی است.
اتاق اصناف تهران گفت: پرداخت هر گونه تسهیلات به واحدهای صنفی از ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ در سراسر کشور، منوط به استعلام صورتحساب الکترونیک ثبت شده در سامانه جامع تجارت است.
به گزارش رستاپاد اتاق اصناف تهران طی اطلاعیه ای اعلام کرد: پرداخت هر گونه تسهیلات به واحدهای صنفی از 15 خرداد 1401 در سراسر کشور، منوط به استعلام صورتحساب الکترونیک ثبت شده در سامانه جامع تجارت است.
فهرست تجمیعی تمامی گروه های کالایی مشمول الزام استعلام صورتحساب الکترونیک از سامانه جامعه تجارت عبارتند از: 1- لوازم یدکی و قطعات مصرفی خودرو: تایر سنگین، سواری، بازی، راهسازی، صنعتی و معدنی، دوچرخه و موتور 2- خودرو و قطعات خودرو: همه گروه ها 3- صنایع پایین دستی پتروشیمی: همه طبقه ها 4- لوازم خانگی :همه طبقه ها 5- مقاطع فلزی: بیلت، بلوم و اسلب/ مقاطع طویل فولادی/ مقاطع تخت فولادی/ لوله و پروفیل/ صنایع بالادست فولاد/ بیلت، بلوم و اسلب 6- مصالح ساختمانی: همه گروه ها 7- نفت، گاز و پتروشیمی: محصولات پتروشیمی 8- نفت، گاز و پتروشیمی: روغن موتور تصفیه اول 9- صنایع غذایی: روغن نباتی/ لبنیات/ شیرینی/ شکلات
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/وام-6.jpg7991200تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-28 12:14:272022-10-15 11:45:09پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی منوط به ثبت صورتحساب الکترونیک شد
رئیس خانه معدن ایران گفت: استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و دانش بنیانی در معادن کشور ضروری است.
به گزارش رستاپاد محمدرضا بهرامن با اشاره به کلید خوردن طرح استفاده از ظرفیتهای دانش بنیانی در حوزه معادن کشور اظهار داشت: خانه معدن امروز ارتباط نزدیکی با دانشگاهها ایجاد کرده است.
وی افزود: در حوزه مدیریت، معتقد هستیم اگر بخواهیم پیشرفت کنیم، ناگزیر به استفاده از تجارب علمی و به روز دنیای امروز و استفاده از نیروی جوان هستیم.
بهرامن عنوان کرد: توسعه فقط با واردات ماشین آلات معدنی صورت نمیگیرد بلکه توسعه مدیریت درست میخواهد و امروز باید از مدیران توسعهای در بخش معادن استفاده شود.
رئیس خانه معدن ایران تصریح کرد: با دانشگاه امیر کبیر در همین خصوص تفاهمنامه کاملی امضا کرده ایم تا بتواند در بلند مدت از ظرفیت بالای فارغ التحصیلان کشور استفاده درست و به جا شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در آینده نزدیک با کمبود نیرو مواجه هستیم، گفت: باید برنامه ریزی های درستی در صنعت داشته باشیم تا بتوانیم به افق دور دستی که برنامه ریزی کرده ایم برسیم.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/139504131429376288062874.jpg557800تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-27 15:49:112022-09-27 12:11:13استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی در معادن کشور ضروری است
مدیر اکتشاف سازمــان توسعـه و نوســـازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: مناطق کم برخوردار و محروم در اولویت اکتشافات معدنی قرار می گیرند.
به گزارش رستاپاد احمد فتاحی مدیر اکتشاف سازمــان توسعـه و نوســـازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: بر اساس قانون معادن، مناطق محروم و کم برخوردار در اولویت اجرای عملیات اکتشاف و توسعه هستند.
وی افزود: سازمــان توسعـه و نوســـازی معادن و صنایع معدنی ایران مطابق با تبصره ۲ ماده ۵ قانون اصلاح قانون معادن، مجاز به انجام عملیات اکتشاف در استانهای کم برخوردار و محروم است و به همین دلیل برای توسعه اکتشافات خود، از سال ۹۲ برنامه اجرای عملیات اکتشاف را آغاز کرده است.
مدیر اکتشاف سازمــان توسعـه و نوســـازی معادن و صنایع معدنی ایران عنوان کرد: موقعیت قرارگیری استانهای محروم سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی در محدوده و پهنه نوارهای مرزی، سراوان، زاهدان، سفیدابه و همچنین در بخش غربی استانهای آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام در قالب پهنههای اکتشافی، عملیات اکتشافی در حال اجراست.
وی ادامه داد: توسعه ادامه کار اکتشافی از سالهای ۹۵ تا ۹۸ پهنههای بعدی به ایمیدرو و واگذار شد که تا پایان سال ۱۴۰۰، ۸۲ پهنه به مساحت بیش از چهارصد و هشتاد و نه هزار کیلومتر مربع به ایمیدرو و شرکتهای تابعه واگذار شد و نتیجه مطالعات بعد از اجرای فاز شناسایی در سراسر کشور منجر به ثبت بیش از ۲۸۳ محدوده امیدبخش به نام ایمیدرو، صدور ۱۴۷ پروانه اکتشاف و ۱۶ عدد گواهی کشف شد.
فتاحی عنوان کرد: در حالی که کل هزینههای اکتشافی در ۸ سال گذشته یک هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان بوده در مقایسه با مبلغ حاصل شده از ارزش افزوده، عدد بسیار ناچیزی بیان می شود.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/mining.jpg8021280تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-26 11:30:032022-09-27 12:11:24مناطق کم برخوردار و محروم در اولویت اکتشافات معدنی قرار می گیرند
نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن گفت: امضاهای نمایندگان موافق استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت در حال کاهش است.
به گزارش رستاپاد حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا درباره در جریان قرارگرفتن استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: شنیدهها حاکی از کاهش امضاهای جمع آوری شده برای استیضاح وزیر صمت دارد، البته هنوز کمیسیون در این باره تشکیل جلسه نداده است.
وی افزود: در صورت روند کاهش امضاهای موافق استیضاح، این موضوع از دستور کار مجلس خارج می شود.
وی عنوان کرد: طبق آیین نامه داخلی مجلس برای اعلام وصول استیضاح وزرا باید ۲۰ نماینده بر امضای خود باقی بمانند.
شایان ذکر است: روز گذشته جلسه هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تشکیل شد و در این جلسه خبر از به جریان افتادن استیضاح فاطمی امین منتشر شده است.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/photo_2022-06-21_11-39-47.jpg8001200تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-25 09:51:052022-09-27 12:11:48امضاهای نمایندگان موافق استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت در حال کاهش است
معاون فروش فولاد خراسان گفت: تصمیمات فاطمی امین ضرر فولادسازان را رقم زد و سبب از دست دادن بازارهای صادراتی شدیم.
به گزارش رستاپاد حسین بختیاری درباره اعلام وصول طرح استیضاح وزیر صمت در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: در یکسال اخیر روند صدور بخشنامه های خلق الساعه وغیرکارشناسی همانند دولت قبل ادامه داربود که اوج آن صدور بخشنامه اعمال عوارض صادراتی محصولات فولادی بوده است.
وی با اشاره به اینکه اعمال این عوارض موجب از دست رفتن بسیاری از بازارهای صادراتی ایران شده است و با وجود لغو این مصوبه دریک ماه اخیر هنوز متاسفانه تولیدکنندگان نتوانسته اند بازارهای صادراتی خود را مانند گذشته احیا کنند، افزود: روسیه در زمان اعمال عوارض صادراتی محصولات فولادی با تسخیر بازارهای منطقه، جایگاه خود را در بازارهای هدف صادراتی تثبیت وجای خالی تولیدات ایران را درمنطقه پرکرده است.
معاون فروش فولاد خراسان تصریح کرد: روندی که در دولت قبل در قیمت های دستوری وجود داشت، در دوره وزارت فاطمی امین هم با شدت و حدت بیشتری ادامه داشت بهگونه ای که بورس کالا زمام امور قیمت گذاری را به دست گرفت و راسا تمام قیمتهای پایه بازار محصولات فولادی را تعیین کرد.
وی گفت: قطعی برق و گاز نیز در طول یک سال وزارت فاطمی امین هم هیچگونه تغییر و تحولی نداشت و اکنون هم با بسیاری از واحدهای تولیدکننده با قطعی برق مواجهاند و سهمیه بندی برق هم بسیار ناعادلانه و نامتوازن بوده است.
بختیاری با اشاره به افزایش قیمت ۵۰ درصدی محصولات فولادی در منطقه و ثبات قیمتی بازار ایران تصریح کرد: قیمت محصولات فولادی در بازارهای جهانی و منطقه ای همزمان با بحران اوکراین و روسیه حدود ۳۰ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: به تدریج با تامین مواد اولیه بازارها، قیمتها شروع به کاهش کرد تا جایی که قیمتها، به قبل از تنش میان روسیه و اوکراین رسید ولی قیمت محصولات فولادی در بازار ایران حدود ۱۷ تا ۲۰ درصد افزایش یافته است.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/فولاد-صادراتی.jpg400600تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-22 12:26:072022-09-27 12:12:05معاون فروش فولاد خراسان: بازارهای صادراتی را از دست داده ایم
نوار نقاله می تواند بار را به صورت افقی و عمودی جابجا کنند. برای محاسبه توان مورد نیاز تسمه نقاله، باید در نظر بگیرید که بار تا چه حد باید به صورت خطی حرکت کند و اینکه یک موتور بالابر چقدر آن را بالا میبرد. مواردی مانند نوع بار، زاویه تسمه و بسیاری دیگر در نحوه راهاندازی نوارنقاله تاثیرگذار باشد. در این مقاله به بررسی موارد موثر بر محاسبه بار نهایی نوار نقاله و ظرفیت حمل بار نوار نقاله میپردازیم. اما در ابتدا به معرفی انواع بار میپردازیم.
بارهای بی اثر یا مرده به معنی وزن خود عناصری است که سازه از آنها تشکیل شده است. در سازههای پشتیبانی نوار نقاله بارهای که توسط اجزاء سازه همانند نرده ها، راهروها، تسمهها، هرزگردها، لولههای برق، تاسیسات برق و سایر موارد نصب شده ایجاد میشوند، جزء بارهای بی اثر یا مرده محسوب میشوند.
با در نظر داشتن مقاومت بارهای بالابرنده، امکان کاهش تاثیر بارهای مرده در طراحی نیز وجود دارد. با ترکیب بارهای مرده و بارهای زندهی پیش بینی شده، میتوان میزان بارنهایی در سازه را تعیین کرد و ظرفیت حمل بار نوار نقاله را محاسبه نمود.
بار زنده به چه معناست؟
هنگامی که مادهای بر روی تسمهی اصلی منتقل میشود، در واقع همان بار زنده است. در جدول زیر وزن تقریبی همهی مواد حجیم نشان داده شده است. همچنین ظرفیتهای مختلف تسمههای نقاله را میتوانید در مقاله «عامل بین ظرفیت حمل، عرض تسمه و سرعت خطی نوارنقاله» مشاهده کنید. استاندارد CEMA550 فهرستی کلی از خواص مواد حجیم است. توصیه میشود که طراحان طیف وسیعی از وزن واحد و پروفیل مواد زمان انتخاب سایز تسمه در نظر بگیرند و با در نظر گرفتن این موارد سازه پشتیبان را طراحی کنند.
به عنوان مثال، شما میتوانید یک نوار نقاله عریض 36 اینچی با آیدلر 35 درجه را در نظر بگیرید که موادی حجیم با وزن تخمینی 50 پوند بر 3 فوت و دارای اضافه بار 10 درجه را روی تسمه حمل میکند. وزن تقربی این ماده 41.3 پوند است.
سپس وزن ماده را به 55 پوند بر 3 فوت و زاویه اضافه بار 15 درجه افزایش میدهیم. در این حالت وزن مواد موجود بر روی تسمه 49.7 پوند است. پس بارهای موجود بر روی تسمه تا 20 درصد افزایش پیدا میکند. این مقدار از میزان تحمل تسمه بسیار کمتر است. در چنین حالتی تنها با یک میله مسدود کننده میتوان تسمه را به طور موقت پر کرد. ساختار نوار نقاله باید به گونهای طراحی شود که بتواند میزان بار تسمه را روی خود حمل کند. اما اگر از نظر ایمنی همهی کنترلها انجام نگیرد، بارگیری نهایی اتفاق نخواهد افتاد.
موارد موثر بر محاسبه ظرفیت حمل بار نوار نقاله
۱. لوله و سیستم لوله کشی
لولهها و سیستم لوله کشی تاثیر زیادی در جمعآوری مقدار زیادی از مواد دارند. با در نظر گرفتن اضافه بار به میزان 150 Ibf/ft ، میتوان لولههای افقی و مجراها را طراحی کرد.
۲. محاسبه بارهای ریخته شده در ظرفیت حمل بار نوار نقاله
هنگام استفاده از تسمه نقاله، امکان نشت مواد تا حدی وجود دارد. به همین دلیل مواد بر روی راهروها، اعضای سازهای، مجراها و سایر قسمتهای سیستم نوار نقاله انباشته میشوند. در روند طراحی باید تدابیری برای جلوگیری از این نشتیها در نظر گرفته شود. به همین دلیل طراح اصلی سازه، باید وزن مواد اضافی که باعث نشت میشوند را نیز در نظر بگیرد. برای محاسبهی بار نهایی یا ظرفیت حمل بار نوار نقاله باید از بدترینهای استراحت سازه درنظر گرفته شود. در اکثریت مواردی که با حمل و نقل مواد خیس در ارتباط هستند، زاویهی استراحتی حدود 90 درجه ایجاد میشود. به غیر از بارهای ریزش شدهای که قابل شناسایی هستند، 10 درصد وزن سازه نیز به بارهای پخش شده توسط گرد وغبار تعلق میگیرد.
در برخی موارد از ظروفی زیر نقاله با نام “Drip Pans” استفاده میکنند تا بارهای ریخته شده در زیر نقاله را جمع کند. این ظروف در مواردی مانند بزرگراهها، راهآهن و سایر مناطقی که ریختن مواد از روی نقاله در آن جالب نیست، بیشتر کاربرد دارد. جمع شدن مواد در داخل این ظروف، اضافه باری برای سازه ایجاد خواهد کرد. بنابراین باید در محاسبه ظرفت حمل بار نوار نقاله باید دقت زیادی به خرج داد.
۳. بارهای زندهی موجود در راهرو و نردبانها
در اکثر سیستمهای تسمه نقاله، راهروهایی برای دسترسی سیستم پشتیبانی به تعمیر و نگهداری از تسمه و تاسیسات اصلی نقاله تعبیه شده است. در طراحی این راهروها باید عرض و باری یکسان و متمرکز در نظر گرفته شود. سیستم ایمنی ساختمان و قسمت صنعتی باید الزامات لازم جهت استفاده از سازه کمربند، عرض تسمه و نحوهی بارگذاری را در نظر بگیرد. معمولا از سکوهایی با بارهای واقعی و کمتر از 2100Ibf/ft ، در صنعت بارگذاری بارهای زنده در راهروها استفاده میشود. این مسیرهای پیاده رو در راهروها معمولا دراندازهای 60 پوند بر 2فوت (طبق جدول ASCE 7-2002) ، 50 پوند بر فوت و یا 50 پوند بر 8 فوت برای کل دهانه طراحی میشوند. همچنین در این راهروها مربعی به اندازهی 2*2 با بار نقطهای 2000 پوند برای سکوها، 500 پوند بار زنده برای نردبان و 100 پوند بر 2 فوت برا راه پله نیز در نظر گرفته میشود.
۴. بار ناودان دو شاخه
مواد با استفاده از لوله از یک تسمه نقاله به تجهیزات و یا تسمه نقالهی دیگر به وسیله ناودان، انتقال پیدا میکنند. خرابیهای مکانیکی یا خواص متغیر مواد میتواند باعث دوشاخه شدن ناودانها شود. طراح سازه تسمه نقاله باید بارهای بالقوه ناشی از ناودانهای دوشاخه را تعیین کند و این بارها را در طراحی در نظر بگیرد. عدم توجه به این بارها میتواند آسیبی جدی به اجزاء ناودانها و سازه آن وارد نماید. باید آشکارسازهای نادودان دوشاخه نصب شوند تا آسیب احتمالی ناشی از بارهای بیش از حدی که ناودانهای دوشاخه ایجاد میکنند، کاهش یابد.
۵. بارهای ناشی از کشش کمربند
تسمه نقاله از یک حلقهی پیوسته تشکیل شده از مواد الاستیک است. نیروهای موجود بر روی این تسمه باعث فراهم شدن نیروی محرکه تسمه در جهت قرقرهها میشود. به همین دلیل به این نیرو «کشش کمربند» نیز میگویند. اگر تسمه را در سازهای به شکل تکیهگاه مانند خرپا قرار دهیم، میتوانیم نیروهای کششی را نیز در فضای خرپا قرار داده و در نهایت فشرده سازی طولی را روی خرپا تجربه کنیم. اما به طور معمول این نیروها در تعداد زیادی از اجزای سازه پخش شده و یک مسیر سازهای برای انتقال نیروی کششی تسمه به زمین ایجاد میکنند. میزان نیروهای کششی تسمه به میزان بار مواد روی تسمه و اسب بخار مورد نیز برای حرکت تسمه بستگی دارد. به همین دلیل اغلب سازهها بر اساس حداکثر نیروهای کششی تسمه طراحی میشوند. این نیروها نیز از طریق محاسبه حداکثر اسب بخار موتور و تسمه اندازه گیری میشوند.
۶. بارهای انبساطی موثر در ظرفیت حمل بار نوار نقاله
برای نگهداری تسمه نقاله بر روی سازه از نوعی سازههای فولادی و یا بتنی استفاده میشود. فولاد و بتن سازه را با سرعت تقریبی ¾ اینچ در هر 100 فوت و بهاندازهی 100 درجه فارنهایت منبسط و منقبض میکنند. اگر حرکتهای حرارتی در سازهها کنترل شود، میتوان نیروهای طولی، چرخش و یا حرکت عناصر پشتیبانی به صورت عمودی در عناطر سازه ایجاد کرد. به همین دلیل از اتصالات انبساطی برای آرام شدن نیروهای سازهای استفاده میشود. با این وجود باید تمام حرکات حرارتی در طراحی لحاظ گردد.
۷. بارهای ناشی از برف و یخ
با توجه به سرما و برودت هوا احتمال بوجود آمدن بار ناشی از تجمع برف و یخ بر روی پوششها، سازهها و مسیرهای اصلی تسمه نقاله افزایش پیدا میکند. به همین دلیل در ساختمانسازی امکاناتی برای جلوگیری از تجمع برف و یخ بر روی سازهها لحاظ میگردد.
۸. بار ناشی از باد
وزش باد بر روی سازه میتواند فشاری متناسب با مجذور سرعت باد به سازه وارد نماید. سرعت باد، همانند بسیاری از عوامل دیگر همانند مکان، شکل و استفاده از سازه درنظر گرفته میشود، در آیین نامه ساختمان محلی لحاظ شده است. موارد مربوط به سرعت باد از نشریه ASCE-7 گرفته شده است. در این نشریه روشهایی برای محاسبه نیروی باد در سازههای باز و نیمه باز مانند خرپاها و برجهای پشتیبانی نقالهها ذکر شده است. اما امروزه نیروهای ناشی از وزش باد و موازی با سازه پشتیبانی نوار نقاله در طراحی تاثیری ندارد. اما باید بدانید که فشارهای واردشده بر سازه و نیروهای مختلف سازهای با فشارهای باد مماسی متفاوت است و نباید از آن گذشت.
۹. بارهای لرزهای موثر بر ظرفیت بار نوار نقاله
تحقیقات در مورد اثرات زلزله بر روی سازهها باعث ایجاد تغییرات بسیاری در مقررات طراحی لرزهای قوانین ساختمانی مدرن شده است. طراحان میتوانند از بارهای لرزهای ناشی از زلزله، موجود در مفاد آیین نامه ساختمانی برای طراحی استفاده کنند. توجه داشته باشید که جرم سازه تعیین کنندهی نیروهای لرزشی است، به همین دلیل باید از تسمه پر از مواد برای این کار استفاده کرد. بارهای زلزله دارای جهات متفاوتی هستند. به همین دلیل بارهای طولی موازی ناشی از زلزله دارای قدرت بیشتری نسبت به بارهای طولی باد هستند. برای مقاوم سازی این بارها از پایه و یا اتصال برج مقاوم استفاده میشود.
۱۰. بارهای دینامیکی
اکثر سیستمهای تسمه نقاله بر اساس مدل بار استاتیکی طراحی شدهاند. با این حال، تسمه نقاله یک سیستم مکانیکی پویا است که پتانسیل این را دارد که در سازه نگهدارنده حرکات، شتاب و ارتعاشات به سازه نگهدارنده منتقل کند. تجهیزاتی مانند فیدر ارتعاشی و یا کلوخ شکن که باعث ایجاد بارهای دینامیکی مکرر میشوند، جزء مواردی هستند که توجه ویژهای به آنها شده است. یک طراح سازه در این موارد باید بارهای دینامیکی و خواص تشدید سازه را نیز در طراحی درنظر بگیرد.
۱۱. ترکیبات اصلی بارگذاری موثر بر ظرفیت حمل بار نوار نقاله
طبق آیین نامه ساختمان سازی محلی، تعریفهای متعددی برای انواع بار وجود دارد که باید در طراحی نهایی و محاسبه ظرفیت حمل بار نوار نقاله در نظر گرفته شود. یک طراح سازه تسمه نقالهی ماهر باید توانایی استفاده از تمامی مفاد آیین نامه اجرایی در طراحی سازهی صنعتی مانند سیستم تسمه نقاله را داشته باشد. افراد متخصص باید موارد اصلاح شده برای ترکیبات بارگذاری در قوانین ساختمانی مدرن را درنظر بگیرند. همچنین باید به نوع ترکیب بارگذاری در سطح سرویس و سطح قدرت توجه ویژه داشت تا به درستی با یکدیگر ترکیب شوند.
۱۲. آگاهی از نوع بار آینده در محاسبه ظرفیت حمل بار نوار نقاله
از نوار نقالهها و سایر سازههای صنعتی در محیطهای سیال و متغیری استفاده میشود. نوع بار روی تسمه، میتواند در شیب تسمه، اسب بخار موتور و بسیاری از عوامل تاثیرگذار در طراحی اثر داشته باشد. از این رو طراح نمیتواند نحوهی استفاده از نوار نقاله را در آینده پیش بینی کند. ولی باز هم با توجه به اهداف و مقاصد پیش بینی شده، طراح میتواند تغییراتی بر روی سیستم نقاله ایجاد کند. به عنوان مثال ممکن است طراح برای ایجاد اصلاحات ممکن در آینده، ظروف قطرهای و سایدینگ را به سیستم نقاله اضافه کند. قطعا این اضافات در میزان بارهای ایجاد شده در سیستم نوار نقاله بیاثر نخواهد بود، پس باید آنها را در طرح اصلی در نظر گرفت. اصلاح سیستم نوار نقاله برای مطابقت با چنین تغییراتی بسیار هزینه بر و دشوار خواهد بود. اما بهتر است که در زمان طراحی به توافقی برای تعیین نوع بار مرسوم در آینده رسید و براساس آن طراحی انجام داد. البته قیمت اولیه آن بیشتر تمام خواهد شد اما باعث میشود منافع بلند مدت بهتر تامین شود.
۱۳. درنظر گرفتن نوع انبار
انبارهای بیرونی اغلب برای نگهداری از مواد زیاد مانند سنگ، زغال سنگ و یا موارد مقاوم در برابر آب وهوا ساخته میشوند. یک طراح باید به نیرو و گشتاورهای واژگون حاصل از این انبارها در سیستم انتقال نیرو توجه داشته باشند. این موضوع اغلب درباره مواردی مانند برجها و خمهای پشتیبانی نوار نقاله که تحت تاثیر مواد ساکن و روان هستند، صدق میکند. برای ارزیابی نهایی بارهای انبار و تکیهگاههای نقالههای مدفون شده میتوان از کتابچهی راهنمای خاک و یا NAVFAC نیز استفاده کرد.
جمع بندی
نوار نقاله برای حمل مواد فله یا بستهبندی شده استفاده میشود. این وسیله انتقال به دلیل کارکرد ایمن و هزینه بسیار کمی که دارد بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. کاربردهای مختلف و مواردی که حمل میکند باعث شده است که ساخت و اجرای آن متفاوت باشد. در طراحی نوار نقاله باید ظرفیت حمل بار نوار نقاله مورد توجه قرار بگیرد. برای آنکه بتون از ظرفیت نهایی بار نهای به درستی استفاده کرد باید عوال یادی را مدنظر نظر قرار داد از جمله این موارد می توان به بار ایجاد شده توسط باد، مواد نشتی اشاه کرد. در این مقاله به طور کامل له این عوامل پرداختیم.
شما میتوانید برای مطالعه بیشتر در مورد نوار نقاله به وبلاگ سایت رستاپاد مراجعه کنید و مقالات به روز و معتبر در این حوزه را مطالعه کنید.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/material-handling-2.jpg10011500کارشناس سئوhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngکارشناس سئو2022-06-22 11:49:212022-09-07 13:03:19۱۳ عامل موثر در محاسبه ظرفیت حمل بار نوار نقاله
مدیرعامل فولاد خوزستانگفت: سال گذشته ۲۹ درصد کل ارزآوری صنعت فولاد ایران به فولاد خوزستان اختصاص داشت.
به گزارش رستاپاد، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان اظهار داشت: با توجه به فعالیتهای بسیار زیاد فولاد خوزستان در سال گذشته 29 درصد از ارزآوری صنعت فولاد کشور مختص فولاد خوزستان بود.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ صنعت فولاد کشور ۴ میلیارد و ۷۵۰ میلیون دلار ارزآوری داشت که مجموعه فولاد خوزستان، توانست ۱.۴ میلیارد دلار از این ارزآوری را به خود اختصاص دهد.
مدیرعامل فولاد خوزستان عنوان کرد: این مقدار ۲۹ درصد ارزآوری صنعت فولاد و نزدیک به ۳ درصد کل ارزآوری کشور محسوب میشود.
شایان ذکر است: فولاد خوزستان دارای پروژه های بسیار زیادی بوده که آنها نیز سبب ارزآوری در کشور شده اند.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/فولادمبارکهاصفهان.jpg8001200تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-21 00:30:542022-09-27 12:12:42۲۹ درصد کل ارزآوری صنعت فولاد ایران به فولاد خوزستان اختصاص دارد
مدیریت زیر ساخت ایمیدرو از برنامه های این بخش برای رفع کمبود برق صنایع معدنی خبر داد.
به گزارش شرکت مهندسی فن آوران رستاپاد، منیژه غلامرضائی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر قطار توسعه صنعت سریعتر از قطار زیر ساخت های حوزه برق بوده اظهار داشت: یکی از مهم ترین دلیل این کندی را باید کمبود منابع مالی برای توسعه زیر ساخت های انرژی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه به دلیل روند کند زیرساخت های انرژی نباید قطار توسعه صنعت را متوقف کند، افزود: برای حل این موضوع خودمان به مسئله زیر ساخت ها ورود پیدا کرده ایم در حالی که تأمین برق و وظیفه ما نیست و در همین مسیر مهرماه سال گذشته یک تفاهم نامه میان وزیر صنعت و وزیر نیرو صورت گرفت که براساس آن احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه توسط صنعت و معدن که عمدتاً صنایع معدنی هستند فراهم می شود.
وی تصریح کرد: در واحد هایی که بستر مناسبی در بخش زیر ساخت ها دارند با سرعت بیشتری انجام و وارد مدار می شوند زیرا در حالت عادی احداث یکی نیروگاه بدون هیچ زمینه ای حدود 40 ماه زمان می برد.
غلامرضائی با اشاره به اینکه اگر بتوانیم این 10 هزار مگاوات را در زمان مشخص به مدار برسانیم یک رکود را جابجا کرده ایم،عنوان کرد: منابع محدود است و نمی توان انتظار داشت که بتوانیم تولید تمام واحدهای صنعتی را به سقف برسانیم اما بهرهوری انرژی و به کارگیری نیروگاه های تجزیه پذیر می تواند تا حدودی کمبود برق را جبران کند.
وی با بیان اینکه برای سرعت بیشتر باید سایر دستگاهها از جمله محیط زیست نیز در صدور مجوزها با ما همراه باشد،گفت: در شرایط فعلی 4 تا 6 هزار مگاوات نیاز واحدهای صنایع معدنی است اما باید این نکته را بگویم که این رقم فقط برای نیاز فعلی است و در آینده با توسعه زیرساختها نیاز صنایع فلزی به 12 هزار مگاوات نیز می رسد.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/12801149_630.jpg7201280تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-19 12:50:032022-09-27 12:12:47برنامه های ایمیدرو برای رفع کمبود برق صنایع معدنی
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: استراتژی شرکت ذوب آهن افزایش درآمد با تمرکز بر فروش محصولات با ارزش افزوده بالا است.
به گزارشفن آوران رستاپاد، ایرج رخصتی، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: ذوب آهن برنامههای استراتژیکی در دستور کار دارد و اعمال بعضی از سیاستها این استراتژیها را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی افزود: ما سعی می کنیم برنامه های خودمان را ادامه دهیم و با برنامه ریزی دقیق در اجرای آن موفق شویم.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان خاطرنشان کرد: استراتژی شرکت ذوب آهن افزایش درآمد با تمرکز بر فروش محصولات با ارزش افزوده بالاتر است.
رخصتی گفت: از منظر مشتریان، ارزش آفرینی برای مشتریان، محصول با کیفیت و قیمت رقابتی است.
وی ادامه داد: از نظر یادگیری و رشد نیز توسعه هوشمندسازی فرایندهای کسب و کار را از سال گذشته شروع کرده ایم که سبب تغییر اذهان عمومی در تکنولوژی قدیمی شده است.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/7e0b3953-4901-4e6e-a3de-f31c05a0eb91.jpg7201080تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-15 11:13:302022-09-27 12:13:11استراتژی ما افزایش درآمد با ایجاد ارزش افزوده بالا است
مدیرکل دفتر فناوری و بومی سازی نیروگاهی شرکت برق حرارتی از بومی سازی حدود ۸۵ درصد قطعات و لوازم یدکی نیروگاهها خبر داد.
به گزارشفن آوران رستاپاد، با هدف رفع موانع و چالشهای صنعت برق در ۲۱ ماده در فروردین ۱۴۰۱ در دستور کار مجلس قرار گرفت و کلیات آن پس از بحث در صحن علنی به تصویب رسید و مجلس وارد بررسی جزئیات شد.
با توجه به مشکلات متعدد صنعت برق کشور که توسعه این صنعت را با چالشهای جدی مواجه کرده است، اصل دغدغهی طرح به منظور مانعزدایی از صنعت برق در حال حاضر بسیار ضروری است.
در این طرح تلاش شده است تا در سه حوزه تولید، مدیریت مصرف و تأمین مالی، انگیزه سرمایهگذاری افزایش یابد و تراز تولید و مصرف برق مجدداً برقرار شود.
مدیرکل دفتر فناوری و بومی سازی نیروگاهی شرکت برق حرارتی گفت: در حال حاضر حدود ۸۵ درصد قطعات و لوازم یدکی نیروگاهها بومیسازی شده است.
علی عیسی پور با اشاره به میانگین صرفهجویی پنجاه درصدی در طرحهای داخلیسازی عنوان کرد: سال گذشته ۱۸ قرارداد به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان منعقد شد که طی آن ۳۶۵ هزار قطعه ساخته شد.
مدیرکل دفتر فناوری و بومی سازی نیروگاهی شرکت برق حرارتی عنوان کرد: در شرایطی که تولیدکنندگان داخلی کشور با مشکلاتی از قبیل خرید مواد اولیه با قیمتهای بالاتر، هزینهی بیشتر نقل و انتقالات پول، دشواری دسترسی به بازار کشورهای خارجی و هزینه تأمین مالی با نرخهای بالای ۲۰ درصد را دارند، تامینکنندگان خارجی رقیب آنها از مشوقهایی مانند معافیتهای مالیاتی و گمرکی در قبال کالاهای صادراتی برخوردارند.
وی ادامه داد: در این صورت اگر دولت نتواند این توازن را برقرار کنند به تولیدکنندگان داخلی لطمه وارد می شود.
https://rastapad.com/wp-content/uploads/2022/06/niroogah-min.jpg6831030تیم تحریریه رستاپادhttps://rastapad.com/wp-content/uploads/2021/12/Rastapad_logo2.pngتیم تحریریه رستاپاد2022-06-13 11:00:032022-09-27 12:13:25۸۵ درصد قطعات و لوازم یدکی نیروگاهها بومیسازی شده است